ماژول TPM چیست (پیشنیاز ویندوز ۱۱)

بدون نظر پایگاه دانش

تکنولوژی TPM برای ارائه عملکردهای امنیتی مبتنی بر سخت افزار طراحی شده است در واقع TPM یا Trusted Platform Module یک تراشه یا Chip اختصاصی است که برای نگهداری کلیدهای رمزنگاری ( Cryptographic Keys ) استفاده میشود.

این تراشه شامل چندین مکانیزم امنیتی فیزیکی است تا در برابر دستکاری مقاوم شود و بدافزارهای مخرب قادر به دستکاری در عملکردهای امنیتی TPM نیستند. با هوشیارتر شدن مهاجمان و استفاده از تکنیک های پیشرفته برای دستکاری داده ها در کامپیوترها، این امر به محافظت از سیستم شما در برابر بدافزارها، باج افزارها و سایر حملات سایبری کمک میکند. بعضی از مادربردها به صورت پیش فرض ماژول TPM را دارند اما شاید در بایوس تنظیمات مربوط به آن غیر فعال باشد که برای فعال کردن آن باید به بایوس مادربرد مراجعه کنید.

 

 

ولی مادربردهای قدیمی تر ممکن است اسلات برای ماژول TPM داشته باشند اما خود ماژول را نداشته باشند در این صورت میتوان ماژول را تهیه کرد و در اسلات مربوطه نصب کرد.

همچنین تکنولوژی TPM 2.0 در پردازنده های سری Intel 100 و چیپ ست جدیدتر و البته در پردازنده های AMD Ryzen از قبل پیاده سازی شده است. بن

ابراین، در

 مادربردهای جدید هیچ یک از ماژول های TPM خارجی برای مادربردها لازم نیست، زیرا تراشه ها و پردازنده ها دارای ماژول داخلی TPM هستند. بنابرای

ن شما فقط باید آن را از داخل بایوس دستگاه خود فعال سازی کنید.

چندین راه برای دیدن اینکه آیا سیستم دارای TPM است یا نه وجود دارد که در اینجا یک روش ساده را        می بینیم.

ابتدا Win+R را بفشارید تا Run اجرا شود حالا عبارت زیر را در آنجا وارد کنید:

.

اگر سیستم شما دارای TPM باشد، در بخش Status باید The TPM is ready for use داشته باشد. همچنین از بخش Manufacturer info میتوانید نسخه TPM را ببینید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *